KOSTNADSEFFEKTIVA LÖSNINGAR FÖR INTERNATIONELL E-HANDEL

Om Asendia

Asendia hjälper e-handlare att öka sin försäljning internationellt genom smarta distributionslösningar. Med Asendia kan du skicka dina varubrev upp till 2 kg med eller utan spårbarhet till hela världen på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt. Vi har även returlösningar inom Europa. 

Med huvudkontor i Frankrike och Schweiz erbjuder vi unika lösningar till just dessa marknader. Har du frågor kring tull och moms eller specifika regler i olika länder, hör bara av dig!

Vi hjälper gärna till att skräddarsy ett paket som passar just dig

E-handel

Post

Avtalspriser med Bolagsdealen

Komma igång med avtal

Kod: Asendiadealen

Kontakt

info@asendia.com

OM BOLAGSDEALEN.SE

Smarta fraktavtal som gör skillnad.
Bolagsdealen hjälper små och medelstora företag att minska sina kostnader genom att erbjuda smarta fraktavtal som gör skillnad. Genom Bolagsdealen samlar vi flera medlemsbolag under ett och samma tak vilket gör att vi tillsammans räknas som en stor kund. Bolagsdealen har en tydlig inriktning mot bolag och leverantörer inom e-handeln där vi endast väljer ut avtal som garanterat kommer öka marginalen och spara tid för våra medlemmar.

Ansök nu!

Som medlem i Bolagsdealen får du förhandlade fraktavtal och storkundsvillkor inom de områden som gör skillnad för din e-handel.

Kontakta oss

Kontakta oss dygnet runt via vårt kontaktformulär. Vår målsättning är att ge besked inom 24 timmar på vardagar.

E-post: info@bolagsdealen.se
Adress: Husargatan 3, 211 28 Malmö

Kontaktformulär