Frågor & svar

Vem kan använda bolagsdealen?

Vi vänder oss till alla registrerade företag och organisationer gärna med fokus på e-handel. Alla företag är välkomna - stora som små. Bolagsdealen har inget omsättningskrav. Tyvärr kan vi inte godkänna medlemmar som redan har ett kundnummer hos DHL.

Vilka avtal har bolagsdealen?

Bolagsdealen.se samarbetar endast med noga utvalda leverantörer som garanterat kommer öka marginalen i din e-handel. Nya smarta avtal tillkommer löpande då vi är en aktiv partner som ständigt letar efter nya samarbeten som vi vet att våra medlemmar kan dra nytta av.

Är det något specifikt avtal du vill titta närmare på kontakta oss på info@bolagsdealen.se

Här får du en överblick

Vad kostar det att vara medlem?

Ordinarie pris är 1495 SEK/ÅR exkl. moms och då får ni obegränsat  tillgång till alla våra avtal utan några omsättningskrav! Faktura skickas efter testperioden på 20 dagar löpt ut. Testperioden påbörjas när ni blivit godkända och fått ert välkomstmejl från DHL & Bolagsdealen.se. För att kunna bli medlem måste er ansökan blivit godkänd. Betalningsvillkor 30 dagar

Är årsavgiften i bolagsdealen avdragsgill?

Medlemsavgift är avdragsgill. Kan bokföras under konto 69XX eller 65XX

Hur blir jag samarbetspartner?

Vi på Bolagsdealen letar ständigt efter partners som kan tillföra något till våra medlemmar. Vid intresse, var vänlig att kontakta oss och berätta vad ni kan erbjuda våra medlemmar.

Kontakta oss

Garanterat nöjda kunder

Testa våra avtal under 20 dagar innan du faktureras!

Vi tar fullt ansvar för att våra medlemmar ska var nöjda. Är du av någon anledning inte nöjd med ditt medlemskap är vi inte heller nöjda.

Våra kundservicespecialister är utbildade inom problemlösning. Är du inte helt nöjd finns vi här för att hjälpa dig:

 • Börja med att kontakta oss och tala om exakt vad problemet är.
 • Tillsammans hittar vi sedan en lösning som du blir nöjd med.
 • Fakturering sker först efter en testperiod på 20 dagar. Under denna tid får ni möjlighet att använda våra avtal. Är du inte nöjd med våra avtal och återkommer till oss inom 20 dagar ,från att ni fått ert välkomstmejl från DHL och Bolagsdelaen, skickas ingen faktura.

* 20 dagar from att din medlemsansökan har godkänts.

Kontakta oss dygnet runt via vårt kontaktformulär. Vår målsättning är att ge besked inom 24 timmar på vardagar.

E-post: info@bolagsdealen.se
Adress: Husargatan 3, 211 28 Malmö

Till kontaktformulär

Hur blir man medlem?

Skicka in din ansökan för ditt företag idag genom att klicka på rutan nedan och fyll i dina uppgifter. Vi behandlar din ansökan inom 24h och återkommer därefter med svar. Efter godkännande skickar vi ut inloggningsuppgifter så ni kan börja använda våra avtal. Ni kommer även få ett separat mejl direkt från DHL med de uppgifter ni behöver för att kunna aktivera fraktavtalet.

Ansök direkt här

Hur mycket sparar man på att vara med?

Det varierar naturligtvis med hur mycket ni använder våra avtal och i vilken utsträckning. För enkelhetens skull brukar vi därför säga att den genomsnittliga besparingen för våra medlemmar motsvarar ca: 25 %. Den genomsnittliga besparingen för medlemmar som använder vårt fraktavtal ligger dock betydligt högre än så. Antagligen tjänar du mycket mer då vi hjälper dig att öka marginalen och du frigör mer tid till att fokusera på tillväxten.

Hur fungerar bolagsdealen?

Bolagsdealen förhandlar fram avtal med noga utvalda leverantörer med medlemsbasen och e-handel som grund. Vi har många års erfarenhet inom branschen och med alla medlemmar blir vi extra starka så tillsammans får vi priser och villkor på samma nivå som storföretagen. Varje medlem har sedan rättighet att utnyttja dessa avtal. Det ger små företag samma möjligheter som stora företag!

Villkor för tjänsten

Medlemskap i Bolagsdealen kostar 1495 kr per år exkl. moms och faktureras när du godkänt medlemskap. Tjänsten faktureras i förskott på årsbasis. Avtalet förlängs automatiskt om det ej sägs upp senast 1 månad innan utgångsdatumet. Avtal med våra leverantörer kan omförhandlas under din avtalsperiod. Vid uppsagt avtal kontaktas alla leverantörer och rabatter, samt avtal som tecknats via Bolagsdealen upphör att gälla.

Medlemsvillkor

Hur får man kontakt med bolagsdealen?

Värva en vän – fritt medlemskap

Om du rekommenderar en vän som blir godkänd medlem hos oss på Bolagsdealen.se bjuder vi på medlemsavgiften för 2021 för både dig och din vän.

Detta erbjudande gäller för årsavgiften för 2021, ordinarie medlemsavgift 1495 kr exkl. moms per år.

Ansök direkt här
DHL

DHL frågor – frakta med DHL

Expansion av din e-handel eller leveranser till företag? DHL är med dig hela vägen och hjälper företag varje dag att skicka allt från små personliga paket till att leverera stora sändningar, inrikes som utrikes.

FÖRMÅNLIGT TRANSPORTAVTAL MED BOLAGSDEALEN

Bolagsdealens avtal med DHL bygger på en stor volym vilket ger en hög rabatt på nästan samtliga av deras tjänster. Rabatten varierar beroende på vilket fraktsätt man väljer men ligger mellan 50-70% jämfört med deras ordinarie priser.

Ta del av denna förmån – bli medlem i Bolagsdealen.se

B2C

Transport till privatpersoner

Idag ställer privatpersoner höga krav på e-handlare och transportörer där valfrihet på leveranser och returer ligg i fokus. Det är därför viktigt att hitta en pålitlig logistikpartner som är med dig hela vägen, både inrikes och utrikes. I Sverige har DHL ca 120 DHL-boxar, 1600 ombud och hemleveranser vilket erbjuder kunden flexibla leveranser. Varje år ökar även handeln över gränserna vilket öppnar upp en ny spelplan för e-handel och där DHL erbjuder leveranser till 24 länder i Europa.

B2B

Transport till företag

Ett paket, en pall eller en full lastbil? Inga problem! DHL transporterar ditt gods över hela Sverige och över Europa, hela vägen fram till din mottagares dörr.

VART VILL DU SKICKA?

Få en överblick över våra inrikes- och utrikesprodukter genom vår produktöversikt. Få mer detaljerad information om produkterna, läs på hemsidan.

PRODUKTÖVERSIKT

I medlemskapet ingår följande:

 • Ett komplett fraktavtal för inrikes
 • Eget kundnummer hos Dhl
 • Inget krav på fraktomsättning
 • Hämtning ingår alltid, oavsett volym
 • Fraktavtal för import och export
 • Epostfaktura
 • Kostnadsfritt bokningsprogram

I fraktavtalet ingår följande tjänster:

 • DHL Servicepoint, paket till utlämningsställe (ca 1600 ombud över hela landet)
 • DHL Paket, paket från dörr till dörr, gratis avisering
 • DHL Pall, pallförsändelser till/från företag samt privatpersoner
 • DHL Stycke & Parti, större försändelser till/från företag samt privatpersoner
 • DHL Home delivery, hemleverans av styckegods till privatpersoner
 • DHL Parcel Connect, servicepoint till utlandet
 • DHL Euroconnect/Plus, vägfrakt större försändelser till/från Europa.

OM BOLAGSDEALEN.SE

Smarta fraktavtal som gör skillnad.
Bolagsdealen hjälper små och medelstora företag att minska sina kostnader genom att erbjuda smarta fraktavtal som gör skillnad. Genom Bolagsdealen samlar vi flera medlemsbolag under ett och samma tak vilket gör att vi tillsammans räknas som en stor kund. Bolagsdealen har en tydlig inriktning mot bolag och leverantörer inom e-handeln där vi endast väljer ut avtal som garanterat kommer öka marginalen och spara tid för våra medlemmar.

Ansök nu!

Som medlem i Bolagsdealen får du förhandlade fraktavtal och storkundsvillkor inom de områden som gör skillnad för din e-handel.

Kontakta oss

Kontakta oss dygnet runt via vårt kontaktformulär. Vår målsättning är att ge besked inom 24 timmar på vardagar.

E-post: info@bolagsdealen.se
Adress: Husargatan 3, 211 28 Malmö

Kontaktformulär