Välkommen
Förnamn
Efternamn
Redigera din profil

Senaste nytt

Fritt medlemskap under 2020

April 26, 2020

Läs hela inlägget

BILLMATE NY SAMARBETSPARTNER TILL BOLAGSDEALEN.SE

June 27, 2019

Bolagsdealen.se har glädjen att presentera Billmate som ny samarbetspartner inom betallösningar på nätet.

Läs hela inlägget

FÖRBÄTTRA DIN LEVERANSUPPLEVELSE MED BOLAGSDEALEN OCH UNIFAUN

June 27, 2019

Bolagsdealen.se börjar samarbeta med Unifaun som är den ledande leverantören av Delivery Management-system i norra Europa. Med över 20 års erfarenhet erbjuder företaget innovativa och högkvalitativa Delivery Management-system som förenklar och förbättrar för såväl transportköpare som transportör. Unifauns system används i över 80 länder och varje dag skickar 100 000 olika företag över 800 000 sändningar genom Unifaun.

Läs hela inlägget

BOLAGSDEALEN.SE KAN GENOM DHL ERBJUDA ETT AV SVERIGES BÄSTA FRAKTAVTAL

June 27, 2019

Bolagsdealen.se har glädjen att presentera DHL som ny avtalspartner. Genom att erbjuda en stor stor samlad fraktvolym har vi förhandlat fram ett av marknadens bästa fraktavtal med DHL för paket upp till 10 kg. Som medlem i Bolagsdealen.se kommer ni få ta del av detta fraktavtal vilket kommer öka marginalen i er e-handel och samtidigt säkerställa era leveranser.

Läs hela inlägget

PAYPAL NY SAMARBETSPARTNER HOS BOLAGSDEALEN

June 27, 2019

Letar du efter en komplett betalningslösning eller vill du lägga till PayPal som extra betalningsmetod på din webbplats? Paylpal har lösningar som passar just ditt företag.

Läs hela inlägget

Nyheter från digital

Hon börjar med Airbnb för camping: ”Många semestrar hemma i sommar”

2020-05-30

Bokningssajten Hollistay utökar tjänsten och blir ett ”Airbnb för camping”. ”Vi blir först i Europa med denna typ av tjänst”, säger grundaren Malin Mellstrand.

Läs hela inlägget →
Voi får rätt – ny vända om elcykelupphandling i Stockholm

2020-05-29

Svenska Voi och spanska Marfina har hamnat i en snurrig rättskonflikt vad gäller ett lukrativt avtal med Stockholms stad värt 400 miljoner kronor. Nu måste hela upphandlingen tas om, vilket innebär att nya elcyklar dröjer på kommunens gator.

Läs hela inlägget →
”The Maulers” investering fick gå ännu en rond

2020-05-29

Denna vecka har Di Digital-redaktionen haft en ny boxare i tankarna. Daniel Ek fick äntligen riva sin 65-miljonerskåk, och vi avslöjar investeraren som har telefonboken många drömmer om. Det är några av veckans spaningar enligt nyhetschefen Ida Hansson Brusewitz.

Läs hela inlägget →
Voi-ägaren VNV Global tar in nytt kapital efter tuff vår – aktien backar

2020-05-29

VNV Global, tidigare Vostok New Ventures, fyller kassan med dryga 800 miljoner kronor. Det börsnoterade investmentbolaget ska bland annat använda pengarna till ”befintliga verksamheter som behöver tillskott”.

Läs hela inlägget →
Nu har Spotifys vd rivit sin 65-miljonersvilla i Djursholm

2020-05-29

I vintras stod det klart att Spotifys vd Daniel Ek fått rivningslov för sin 65-miljonerkronors-kåk i Djursholm. Nu har den jämnats med marken, raporterar tidningen Mitt i.

Läs hela inlägget →
Läs mer nyheter på digital.di.se

OM BOLAGSDEALEN.SE

Smarta fraktavtal som gör skillnad.
Bolagsdealen hjälper små och medelstora företag att minska sina kostnader genom att erbjuda smarta fraktavtal som gör skillnad. Genom Bolagsdealen samlar vi flera medlemsbolag under ett och samma tak vilket gör att vi tillsammans räknas som en stor kund. Bolagsdealen har en tydlig inriktning mot bolag och leverantörer inom e-handeln där vi endast väljer ut avtal som garanterat kommer öka marginalen och spara tid för våra medlemmar.

Ansök nu!

Som medlem i Bolagsdealen får du förhandlade fraktavtal och storkundsvillkor inom de områden som gör skillnad för din e-handel.

Kontakta oss

Kontakta oss dygnet runt via vårt kontaktformulär. Vår målsättning är att ge besked inom 24 timmar på vardagar.

E-post: info@bolagsdealen.se
Adress: Husargatan 3, 211 28 Malmö

Kontaktformulär