Välkommen
Förnamn
Efternamn
Redigera din profil

Senaste nytt

BILLMATE NY SAMARBETSPARTNER TILL BOLAGSDEALEN.SE

June 27, 2019

Bolagsdealen.se har glädjen att presentera Billmate som ny samarbetspartner inom betallösningar på nätet.

Läs hela inlägget

FÖRBÄTTRA DIN LEVERANSUPPLEVELSE MED BOLAGSDEALEN OCH UNIFAUN

June 27, 2019

Bolagsdealen.se börjar samarbeta med Unifaun som är den ledande leverantören av Delivery Management-system i norra Europa. Med över 20 års erfarenhet erbjuder företaget innovativa och högkvalitativa Delivery Management-system som förenklar och förbättrar för såväl transportköpare som transportör. Unifauns system används i över 80 länder och varje dag skickar 100 000 olika företag över 800 000 sändningar genom Unifaun.

Läs hela inlägget

BOLAGSDEALEN.SE KAN GENOM DHL ERBJUDA ETT AV SVERIGES BÄSTA FRAKTAVTAL

June 27, 2019

Bolagsdealen.se har glädjen att presentera DHL som ny avtalspartner. Genom att erbjuda en stor stor samlad fraktvolym har vi förhandlat fram ett av marknadens bästa fraktavtal med DHL för paket upp till 10 kg. Som medlem i Bolagsdealen.se kommer ni få ta del av detta fraktavtal vilket kommer öka marginalen i er e-handel och samtidigt säkerställa era leveranser.

Läs hela inlägget

PAYPAL NY SAMARBETSPARTNER HOS BOLAGSDEALEN

June 27, 2019

Letar du efter en komplett betalningslösning eller vill du lägga till PayPal som extra betalningsmetod på din webbplats? Paylpal har lösningar som passar just ditt företag.

Läs hela inlägget

NU KOSTNADSEFFEKTIV GOOGLE ANNONSERING TILLSAMMANS MED TILLVÄXTMEDIA OCH BOLAGSDEALEN

June 27, 2019

Nu har Bolagsdealen ingått samarbete med Tillväxtmedia som hjälper små och stora bolag att kostnadseffektivt hitta nya kunder.

Läs hela inlägget

Nyheter från digital

Vois grundare talar ut om krisen: ”Ett helvete”

2020-03-31

Voi har stängt ned nästan hela verksamheten och varslat eller sagt upp över 100 anställda. Ett stort sparpaket ska rädda bolaget fram till nästa år – men vd:n Fredrik Hjelm är samtidigt kritisk mot svårigheterna att få statligt stöd i Sverige. ”2020 kommer att bli sönderslaget för oss”, säger han i en stor intervju med Di Digital.

Läs hela inlägget →
Gymutmanare köper norsk konkurrent: ”Bra strategi för oss att expandera”

2020-03-31

Svenska gymutmanaren Bruce köper upp den norska konkurrenten Combine – mitt i rådande coronakris. Nu tar man över bolagets kunder och partners i Norge.

Läs hela inlägget →
Netflix vinnare bland FAANG-bolagen i coronatider

2020-03-31

Utvecklingen för FAANG-bolagen på börsen under coronaepidemin spretar betänkligt. Hittills i år har Netflix gått bäst, följt av Amazon. Facebooks aktie har sett störst kursfall, följt av Google.

Läs hela inlägget →
Spelbolaget anställer 200 – mitt i coronakrisen

2020-03-31

Spelbolaget Paradox Interactive storsatsar – och anställer 200 personer mitt i rådande coronakris. ”Vi ser ett uppsving i antal aktiva spelare”, säger vd:n Ebba Ljungerud.

Läs hela inlägget →
Snabbväxande nätbutik varslar 31 av 80 anställda

2020-03-31

Boråsbaserade e-handelsbolaget Bubbleroom tappar försäljning och nu varslas 31 av de 80 anställda.

Läs hela inlägget →
Läs mer nyheter på digital.di.se

OM BOLAGSDEALEN.SE

Smarta fraktavtal som gör skillnad.
Bolagsdealen hjälper små och medelstora företag att minska sina kostnader genom att erbjuda smarta fraktavtal som gör skillnad. Genom Bolagsdealen samlar vi flera medlemsbolag under ett och samma tak vilket gör att vi tillsammans räknas som en stor kund. Bolagsdealen har en tydlig inriktning mot bolag och leverantörer inom e-handeln där vi endast väljer ut avtal som garanterat kommer öka marginalen och spara tid för våra medlemmar.

Ansök nu!

Som medlem i Bolagsdealen får du förhandlade fraktavtal och storkundsvillkor inom de områden som gör skillnad för din e-handel.

Kontakta oss

Kontakta oss dygnet runt via vårt kontaktformulär. Vår målsättning är att ge besked inom 24 timmar på vardagar.

E-post: info@bolagsdealen.se
Adress: Husargatan 3, 211 28 Malmö

Kontaktformulär