Välkommen
Förnamn
Efternamn
Redigera din profil

Senaste nytt

Fritt medlemskap under 2020

April 26, 2020

Läs hela inlägget

BILLMATE NY SAMARBETSPARTNER TILL BOLAGSDEALEN.SE

June 27, 2019

Bolagsdealen.se har glädjen att presentera Billmate som ny samarbetspartner inom betallösningar på nätet.

Läs hela inlägget

FÖRBÄTTRA DIN LEVERANSUPPLEVELSE MED BOLAGSDEALEN OCH UNIFAUN

June 27, 2019

Bolagsdealen.se börjar samarbeta med Unifaun som är den ledande leverantören av Delivery Management-system i norra Europa. Med över 20 års erfarenhet erbjuder företaget innovativa och högkvalitativa Delivery Management-system som förenklar och förbättrar för såväl transportköpare som transportör. Unifauns system används i över 80 länder och varje dag skickar 100 000 olika företag över 800 000 sändningar genom Unifaun.

Läs hela inlägget

BOLAGSDEALEN.SE KAN GENOM DHL ERBJUDA ETT AV SVERIGES BÄSTA FRAKTAVTAL

June 27, 2019

Bolagsdealen.se har glädjen att presentera DHL som ny avtalspartner. Genom att erbjuda en stor stor samlad fraktvolym har vi förhandlat fram ett av marknadens bästa fraktavtal med DHL för paket upp till 10 kg. Som medlem i Bolagsdealen.se kommer ni få ta del av detta fraktavtal vilket kommer öka marginalen i er e-handel och samtidigt säkerställa era leveranser.

Läs hela inlägget

PAYPAL NY SAMARBETSPARTNER HOS BOLAGSDEALEN

June 27, 2019

Letar du efter en komplett betalningslösning eller vill du lägga till PayPal som extra betalningsmetod på din webbplats? Paylpal har lösningar som passar just ditt företag.

Läs hela inlägget

Nyheter från digital

Svenska aktieägare dras in i striden mot Apple

2020-08-14

Spotify ger sitt stöd till Epic Games flerfrontskrig mot Apples monopol på betalningar i App Store. Båda bolag har den kinesiska techjätten Tencent som storägare – ett bolag som idag är mäktigast på världens spelmarknad.

Läs hela inlägget →
Svensken byggde ”Klarna-klon” i Spanien – omsätter en kvarts miljard

2020-08-14

Betalbolaget Sequra, som kan beskrivas som en dubbelgångare till Klarna, omsätter i dag 260 miljoner kronor på näthandeln i Spanien. Den svenska grundaren David Bäckström har lyckats säkrat tillväxten utan mängder av riskkapital. ”Strategin har betalat av sig och vi har gått med vinst de senaste tre åren”, säger han.

Läs hela inlägget →
Lägre intäkter, högre vinst för Rovio

2020-08-14

Det finländska mobilspelsbolaget Rovio redovisar ett rörelseresultat på 14,1 miljoner euro (5,3) för det andra kvartalet 2020. Intäkterna i kvartalet blev 69,2 miljoner euro (71,8).

Läs hela inlägget →
Apple kastar ut succéspel – bröt öppet mot betalreglerna

2020-08-13

Apple har kastat ut det populära spelet Fortnite från App Store efter att bolaget bakom spelet infört nya betalmetoder som strider mot Apples regler. Det skriver CNBC.

Läs hela inlägget →
Bitcoinbolag i Boden får rejäl skattesmäll

2020-08-13

Många bitcoinbrytare fick problem efter att kryptohaussen krossats. Problemen hopar sig ytterligare kring Blockbase sedan Skatteverket kräver bolaget på ytterligare 42 miljoner kronor i skatt.

Läs hela inlägget →
Läs mer nyheter på digital.di.se

OM BOLAGSDEALEN.SE

Smarta fraktavtal som gör skillnad.
Bolagsdealen hjälper små och medelstora företag att minska sina kostnader genom att erbjuda smarta fraktavtal som gör skillnad. Genom Bolagsdealen samlar vi flera medlemsbolag under ett och samma tak vilket gör att vi tillsammans räknas som en stor kund. Bolagsdealen har en tydlig inriktning mot bolag och leverantörer inom e-handeln där vi endast väljer ut avtal som garanterat kommer öka marginalen och spara tid för våra medlemmar.

Ansök nu!

Som medlem i Bolagsdealen får du förhandlade fraktavtal och storkundsvillkor inom de områden som gör skillnad för din e-handel.

Kontakta oss

Kontakta oss dygnet runt via vårt kontaktformulär. Vår målsättning är att ge besked inom 24 timmar på vardagar.

E-post: info@bolagsdealen.se
Adress: Husargatan 3, 211 28 Malmö

Kontaktformulär