SMARTA BETALLÖSNINGAR
FÖR E-HANDLARE!

Om Billmate

Billmate erbjuder dig allt som du behöver för att ta betalt på nätet. Givetvis är våra betallösningar trygga och säkra för dina kunder och vi erbjuder betalsätt som faktura, kortbetalning, direktbetalning via bank och delbetalning – även Swish kan integreras.
Vi vet att varje webbshop är unik och därför har vi flexibla betallösningar för att passa just
din e-handel och dina kunder.

Vi strävar dessutom efter att ha branschens bästa kundservice, vilket innebär ett stort engagemang samt ständig proaktivitet och tillgänglighet från vår sida. Ingen kund är för liten eller för stor för oss och vår grundinställning är att erbjuda den rätta lösningen för varje kunds behov.

Förmåner med Billmate

  • Som kund hos Billmate får ni hela färdiga produkten under ett avtal och utbetalningar från ett ställe! Enkelt och smidigt!
  • Att vi har inbyggda verktyg som förhindrar bedrägerier hos våra kunder är en självklarhet för oss.
  • Med Billmate har ni alltid möjlighet att sälja till både B2B och B2C.
  • Möjlighet att lägga till en funktion där konsumenten identifierar sig med lättanvända Bank-ID för att bekräfta såväl identitet som ålder.

Avtal

Genom ert medlemskap i Bolagsdealen.se får ni första 3 månaderna till halva transaktionspriset och därefter fördelaktiga priser från 2,75 % + 2,75 kr till 1,80 % + 1,80 kr, beroende på din omsättning. Ingen startavgift, inga månadskostnader.

Plattformar

De e-handelsplattformar där Billmates erbjudande kan tillämpas är: WooCommerce, PrestaShop, Magento 1 och Magento 2. Vi kan även ta en diskussion om samarbete om Ni skulle ha OpenCart, Askås, C4 Media eller eValent.

Komma igång

För att komma i gång med avtalet kontaktar ni Cristian Sterning på Billmate. Uppge att ni är medlemmar i Bolagsdealen för att få ta del av vårt upphandlade avtal.

Kontakt

Cristian Sterning, Partner Manager/Affärsutveckling

+46 72 241 34 08  |  cristian.sterning@billmate.se

OM BOLAGSDEALEN.SE

Smarta fraktavtal som gör skillnad.
Bolagsdealen hjälper små och medelstora företag att minska sina kostnader genom att erbjuda smarta fraktavtal som gör skillnad. Genom Bolagsdealen samlar vi flera medlemsbolag under ett och samma tak vilket gör att vi tillsammans räknas som en stor kund. Bolagsdealen har en tydlig inriktning mot bolag och leverantörer inom e-handeln där vi endast väljer ut avtal som garanterat kommer öka marginalen och spara tid för våra medlemmar.

Ansök nu!

Som medlem i Bolagsdealen får du förhandlade fraktavtal och storkundsvillkor inom de områden som gör skillnad för din e-handel.

Kontakta oss

Kontakta oss dygnet runt via vårt kontaktformulär. Vår målsättning är att ge besked inom 24 timmar på vardagar.

E-post: info@bolagsdealen.se
Adress: Husargatan 3, 211 28 Malmö

Kontaktformulär