STORKUNDSPRISER PÅ EMBALLAGE OCH FÖRPACKNINGSMATERIAL

Om Boxon

Boxon är en av Nordens största leverantörer inom emballage och förpackningsmaterial, men även inom etiketter, märkning och automationslösningar. Vi strävar efter att hitta lösningar som är lönsamma för våra kunder, oavsett hur stort eller litet behovet är. Våra produkter och tjänster är anpassade för olika branschbehov och kan även skräddarsys efter kundens egna önskemål.

Om Avtalet

Nytt avtal under förhandling.

Kom igång med avtalet

OM BOLAGSDEALEN.SE

Smarta fraktavtal som gör skillnad.
Bolagsdealen.se hjälper små och medelstora företag att minska sina kostnader genom att erbjuda smarta fraktavtal som gör skillnad. Genom Bolagsdealen.se samlar vi flera medlemsbolag under ett och samma tak vilket gör att vi tillsammans räknas som en stor kund. Bolagsdealen.se har en tydlig inriktning mot bolag och leverantörer inom e-handeln där vi endast väljer ut avtal som garanterat kommer öka marginalen och spara tid för våra medlemmar. Dock är det betydligt fler bolag än e-handelsbolag som valt att ansluta sig till Bolagsdealen.se

Ansök nu!

Som medlem i Bolagsdealen.se får du ta del ut av ett av marknadens bästa fraktavtal med DHL. Vi lovar att det kommer göra skillnad ekonomiskt så att ditt bolag får möjlighet att fortsätta växa!

Kontakta oss

Kontakta oss dygnet runt via vårt kontaktformulär. Vår målsättning är att ge besked inom 24 timmar på vardagar.

E-post: info@bolagsdealen.se
Adress: Ängelholmsvägen 163, 269 42 Båstad

Kontaktformulär