FÅ HJÄLP MED DIN GRAFISKA PROFIL

Om NewGlue

En logotyp och grafisk profil är en viktig del i att bygga ett professionellt och trovärdigt bolag. Men att anlita en duktig grafisk designer kostar tiotusentals, ibland hundratusentals, kronor. Med NewGlue får du en helt unik och professionell profil för en bråkdel av den normala kostnaden – och du får även ett helt grafiskt paket för att bygga ditt varumärke långsiktigt, med bland annat bilder för sociala medier och färdigdesignade produkter.

www.newglue.com

Avtal

För Bolagsdealens medlemmar erbjuder vi:
20% rabatt på alla våra grafiska profiler

Komma igång med avtal

Kod: Bolagsdealen20

Kontakta

hello@newglue.com

OM BOLAGSDEALEN.SE

Smarta fraktavtal som gör skillnad.
Bolagsdealen.se hjälper små och medelstora företag att minska sina kostnader genom att erbjuda smarta fraktavtal som gör skillnad. Genom Bolagsdealen.se samlar vi flera medlemsbolag under ett och samma tak vilket gör att vi tillsammans räknas som en stor kund. Bolagsdealen.se har en tydlig inriktning mot bolag och leverantörer inom e-handeln där vi endast väljer ut avtal som garanterat kommer öka marginalen och spara tid för våra medlemmar. Dock är det betydligt fler bolag än e-handelsbolag som valt att ansluta sig till Bolagsdealen.se

Ansök nu!

Som medlem i Bolagsdealen.se får du ta del ut av ett av marknadens bästa fraktavtal med DHL. Vi lovar att det kommer göra skillnad ekonomiskt så att ditt bolag får möjlighet att fortsätta växa!

Kontakta oss

Kontakta oss dygnet runt via vårt kontaktformulär. Vår målsättning är att ge besked inom 24 timmar på vardagar.

E-post: info@bolagsdealen.se
Adress: Ängelholmsvägen 163, 269 42 Båstad

Kontaktformulär