VI HJÄLPER FÖRETAG ATT VÄXA!

Om Omniarch

Omniarch hjälper företag att öka sina intäkter genom att öka företagets digitala medvetenhet, kapacitet och konkurrenskraft.

Som din digitala partner arbetar vi nära organisationen och identifierar luckorna mellan var ni befinner er, och var ni behöver vara. Omniarch erbjuder expertis, beprövade strategier och operativ support, för att stänga de identifierade luckorna och öka försäljningen och tillväxten.

Vi hjälper er att bedöma och definiera hur företaget och organisationen bör utvecklas för att säkerställa framtida tillväxt. Vi hjälper er att hantera digitala projekt

som involverar både interna och externa samarbetspartners samt arbetar integrerat med organisationen för att förbättra resultat över alla digitala försäljningskanaler; för att locka fler kunder och öka dina intäkter.

Avtalet

Gratis Konsultationstimme (värde 1595 kr ex moms). Under denna timme kan ni kartlägga vad ditt företag behöver och hur ni så effektivt som möjligt kan komma dit.

Tillgång till avtal – kod: ”omnideal

Kontakt

daniel@omniarch.se

OM BOLAGSDEALEN.SE

Smarta fraktavtal som gör skillnad.
Bolagsdealen.se hjälper små och medelstora företag att minska sina kostnader genom att erbjuda smarta fraktavtal som gör skillnad. Genom Bolagsdealen.se samlar vi flera medlemsbolag under ett och samma tak vilket gör att vi tillsammans räknas som en stor kund. Bolagsdealen.se har en tydlig inriktning mot bolag och leverantörer inom e-handeln där vi endast väljer ut avtal som garanterat kommer öka marginalen och spara tid för våra medlemmar. Dock är det betydligt fler bolag än e-handelsbolag som valt att ansluta sig till Bolagsdealen.se

Ansök nu!

Som medlem i Bolagsdealen.se får du ta del ut av ett av marknadens bästa fraktavtal med DHL. Vi lovar att det kommer göra skillnad ekonomiskt så att ditt bolag får möjlighet att fortsätta växa!

Kontakta oss

Kontakta oss dygnet runt via vårt kontaktformulär. Vår målsättning är att ge besked inom 24 timmar på vardagar.

E-post: info@bolagsdealen.se
Adress: Ängelholmsvägen 163, 269 42 Båstad

Kontaktformulär