SKRÄDDARSYDDA EMBALLAGE

Om Pack help

Bolagsdealens avtal med Packhelp ger dig möjligheten att beställa skräddarsydda emballage i små volymer med 10 % rabatt på första ordern.

Packhelp levererar anpassade förpackningslösningar till företag över hela Europa. Nu kan du designa och beställa egna skräddarsydda förpackningsmaterial från 30 stycken med leverans inom 14 dagar.

Klicka här för att gå direkt till erbjudandet

Viktigt att använda länk för att få 10% rabatt på hela varukorgen – dras av vid betalning.

Fraktkartonger med egen design.

Designa och beställ dina lådor online.
Dina produkter i egen designade kartonger
Låga minimum kvantiteter från 30 stycken

Avtal

10% på första ordern
Loyalty kod kontakta info@bolagsdealen.se

OM BOLAGSDEALEN.SE

Smarta fraktavtal som gör skillnad.
Bolagsdealen.se hjälper små och medelstora företag att minska sina kostnader genom att erbjuda smarta fraktavtal som gör skillnad. Genom Bolagsdealen.se samlar vi flera medlemsbolag under ett och samma tak vilket gör att vi tillsammans räknas som en stor kund. Bolagsdealen.se har en tydlig inriktning mot bolag och leverantörer inom e-handeln där vi endast väljer ut avtal som garanterat kommer öka marginalen och spara tid för våra medlemmar. Dock är det betydligt fler bolag än e-handelsbolag som valt att ansluta sig till Bolagsdealen.se

Ansök nu!

Som medlem i Bolagsdealen.se får du ta del ut av ett av marknadens bästa fraktavtal med DHL. Vi lovar att det kommer göra skillnad ekonomiskt så att ditt bolag får möjlighet att fortsätta växa!

Kontakta oss

Kontakta oss dygnet runt via vårt kontaktformulär. Vår målsättning är att ge besked inom 24 timmar på vardagar.

E-post: info@bolagsdealen.se
Adress: Ängelholmsvägen 163, 269 42 Båstad

Kontaktformulär