NYKUNDSRABATT, PRIS- OCH SORTIMENTSANALYS

Om Prisjakt

Prisjakt är en av Nordens största oberoende informations- och jämförelsetjänster. Prisjakt startades 2002 och sedan 2006 är Schibsted Tillväxtmedier AB majoritetsägare i Prisjakt Sverige AB.

Prisjakt hjälper dig inte bara att hitta de lägsta priserna utan också att välja rätt produkt från rätt butik. Prisjakt har över 1 215 130 butiks- och produktomdömen och 7 440 000 priser på 891 000 produkter från 5142 butiker.

Avtal

För Bolagsdealens medlemmar erbjuder vi:

  • Pris- och sortimentsanalys* av Prisjakt-representant. (Via telefon)
  • 30% löpande rabatt på Prisjakt Analytics Premium. Kan ej kombineras med andra kampanjer/rabatter.
  • 30% introduktionsrabatt i 6 mån för butiker som ej varit kund senaste 24 månaderna. Kan ej kombineras med andra kampanjer/rabatter.

* Tillsammans går vi igenom ert sortiment och priser. Ex: Vilka populära produkter finns inte i ert sortiment?

Komma igång med avtal

Kontakta Bolagsdealen för att få ett kundnummer hos Prisjakt.

OM BOLAGSDEALEN.SE

Smarta fraktavtal som gör skillnad.
Bolagsdealen.se hjälper små och medelstora företag att minska sina kostnader genom att erbjuda smarta fraktavtal som gör skillnad. Genom Bolagsdealen.se samlar vi flera medlemsbolag under ett och samma tak vilket gör att vi tillsammans räknas som en stor kund. Bolagsdealen.se har en tydlig inriktning mot bolag och leverantörer inom e-handeln där vi endast väljer ut avtal som garanterat kommer öka marginalen och spara tid för våra medlemmar. Dock är det betydligt fler bolag än e-handelsbolag som valt att ansluta sig till Bolagsdealen.se

Ansök nu!

Som medlem i Bolagsdealen.se får du ta del ut av ett av marknadens bästa fraktavtal med DHL. Vi lovar att det kommer göra skillnad ekonomiskt så att ditt bolag får möjlighet att fortsätta växa!

Kontakta oss

Kontakta oss dygnet runt via vårt kontaktformulär. Vår målsättning är att ge besked inom 24 timmar på vardagar.

E-post: info@bolagsdealen.se
Adress: Ängelholmsvägen 163, 269 42 Båstad

Kontaktformulär