ANNONSERA PÅ NÅGRA AV SVERIGES STÖRSTA SAJTER

Om AdMarket

Vill du annonsera på några av Sveriges största sajter såsom Aftonbladet och Blocket? Det har aldrig varit enklare att annonsera och du når 8 av 10 svenskar varje vecka. Du väljer själv vilka som ska se din annons och kan följa dina kampanjer i realtid.

Hur fungerar AdMarket?

  1. Välj vilka som sa din annons
  2. Ladda upp annonsmaterial
  3. Följ din kampanj i realtid

Avtal

Registrera dig och skapa din första kampanj gratis. Alla nya AdMarket-konton är laddade med 3 300 kr (15 000 annonsvisningar) att köpa för.

Komma igång

Skicka ett mejl till  ‍admarket.schibsted.se och meddela att du är medlem i Bolagsdealen.se för att ta del av vårt upphandlade avtal.

Kontakt

admarket.schibsted.se

OM BOLAGSDEALEN.SE

Smarta fraktavtal som gör skillnad.
Bolagsdealen hjälper små och medelstora företag att minska sina kostnader genom att erbjuda smarta fraktavtal som gör skillnad. Genom Bolagsdealen samlar vi flera medlemsbolag under ett och samma tak vilket gör att vi tillsammans räknas som en stor kund. Bolagsdealen har en tydlig inriktning mot bolag och leverantörer inom e-handeln där vi endast väljer ut avtal som garanterat kommer öka marginalen och spara tid för våra medlemmar.

Ansök nu!

Som medlem i Bolagsdealen får du förhandlade fraktavtal och storkundsvillkor inom de områden som gör skillnad för din e-handel.

Kontakta oss

Kontakta oss dygnet runt via vårt kontaktformulär. Vår målsättning är att ge besked inom 24 timmar på vardagar.

E-post: info@bolagsdealen.se
Adress: Ängelholmsvägen 163, 269 42 Båstad

Kontaktformulär