DELIVERY MANAGEMENT SYSTEM

Om Unifaun

Bolagsdealen har ett samarbete med Unifaun som erbjuder dig marknadens ledande TA-system. Som ledande leverantören av TA-system i norra Europa samarbetar Unifaun med de ledande transportörerna på den nordiska markanden. TA-systemet har idag stöd för över ett hundratal olika transportörer och transporttjänster.

Delivery Management System

Unifaun Online är ett komplett, säkert, internetbaserat system för transportadministration som hanterar alla dina sändningar och transportörer på ett och samma ställe. Välj det paket som passar dig och ditt företag. Du kan sedan upp- eller nedgradera när du vill, eller välja att lägga på tillval för att utöka funktionaliteten. Det är enkelt att komma igång, enkelt att använda och svårt att klara sig utan.

Du väljer Standard eller Plus som båda ger dig tillgång till de transportörer du behöver. Oavsett vilket paket du använder får du alltid tillgång till:

  • Möjlighet att skapa och boka sändning hos de transportörer du valt
  • Automatisk EDI-överföring till transportörerna
  • Snabb utskrift av etiketter, fraktsedlar, tulldokument, ED, CMR, CN23, m.m.
  • Utskrift på alla typer av laserskrivare och moderna etikettskrivare

Läs mer om Unifaun Online Standard och Plus, klicka här.  https://www.unifaun.com/sv/transportkopare/unifaun-online/vilket-paket-passar-dig/

Några fördelar med att använda Unifaun Online:

  • Du frigör tid som kan ägnas åt företagets kärnverksamhet
  • Risken för fel minskar
  • Snabbare och effektivare frakthantering
  • Proffsiga aviseringar ger ett gott intryck på dina kunder
  • Alla dina sändningar syns i Unifauns nya App, Mina Paket

Om Avtalet

Du får Unifaun Online kostnadsfritt dina första 3 månader.  Du väljer Standard eller Plus som båda ger dig tillgång till de transportörer du behöver.

Kom igång med avtalet

Beställning av Unifaun Online Standard: https://www.unifaunonline.se/ufoweb/ext.uo.SE.Apply?LCode=UFO2VA

Beställning av Unifaun Online Plus:https://www.unifaunonline.se/ufoweb/ext.uo.SE.Apply?LCode=UFO2VAPlus

OM BOLAGSDEALEN.SE

Smarta fraktavtal som gör skillnad.
Bolagsdealen.se hjälper små och medelstora företag att minska sina kostnader genom att erbjuda smarta fraktavtal som gör skillnad. Genom Bolagsdealen.se samlar vi flera medlemsbolag under ett och samma tak vilket gör att vi tillsammans räknas som en stor kund. Bolagsdealen.se har en tydlig inriktning mot bolag och leverantörer inom e-handeln där vi endast väljer ut avtal som garanterat kommer öka marginalen och spara tid för våra medlemmar. Dock är det betydligt fler bolag än e-handelsbolag som valt att ansluta sig till Bolagsdealen.se

Ansök nu!

Som medlem i Bolagsdealen.se får du ta del ut av ett av marknadens bästa fraktavtal med DHL. Vi lovar att det kommer göra skillnad ekonomiskt så att ditt bolag får möjlighet att fortsätta växa!

Kontakta oss

Kontakta oss dygnet runt via vårt kontaktformulär. Vår målsättning är att ge besked inom 24 timmar på vardagar.

E-post: info@bolagsdealen.se
Adress: Ängelholmsvägen 163, 269 42 Båstad

Kontaktformulär