NU KOSTNADSEFFEKTIV GOOGLE ANNONSERING TILLSAMMANS MED TILLVÄXTMEDIA OCH BOLAGSDEALEN

January 21, 2021

Nu har Bolagsdealen ingått samarbete med Tillväxtmedia som hjälper små och stora bolag att kostnadseffektivt hitta nya kunder.

Nu har Bolagsdealen ingått samarbete med Tillväxtmedia som hjälper små och stora bolag att kostnadseffektivt hitta nya kunder.

Genom Artificiell Intelligens optimerar Tillväxtmedia ditt företag i sökresultat för bästa effekt. Optimera din kampanj 1ggr/timme dygnet runt 365 dagar om året. Effekt: upptill 70 % lägre kostnader på relevanta sökord.

Vill du veta mer om hur detta samarbete kan ge effekt i din e-handel kontakta Bolagsdealen.

info@bolagsdealen.se

OM BOLAGSDEALEN.SE

Smarta fraktavtal som gör skillnad.
Bolagsdealen hjälper små och medelstora företag att minska sina kostnader genom att erbjuda smarta fraktavtal som gör skillnad. Genom Bolagsdealen samlar vi flera medlemsbolag under ett och samma tak vilket gör att vi tillsammans räknas som en stor kund. Bolagsdealen har en tydlig inriktning mot bolag och leverantörer inom e-handeln där vi endast väljer ut avtal som garanterat kommer öka marginalen och spara tid för våra medlemmar.

Ansök nu!

Som medlem i Bolagsdealen får du förhandlade fraktavtal och storkundsvillkor inom de områden som gör skillnad för din e-handel.

Kontakta oss

Kontakta oss dygnet runt via vårt kontaktformulär. Vår målsättning är att ge besked inom 24 timmar på vardagar.

E-post: info@bolagsdealen.se
Adress: Ängelholmsvägen 163, 269 42 Båstad

Kontaktformulär