Välkommen
Förnamn
Efternamn
Redigera din profil

Senaste nytt

NU KOSTNADSEFFEKTIV GOOGLE ANNONSERING TILLSAMMANS MED TILLVÄXTMEDIA OCH BOLAGSDEALEN

June 27, 2019

Nu har Bolagsdealen ingått samarbete med Tillväxtmedia som hjälper små och stora bolag att kostnadseffektivt hitta nya kunder.

Läs hela inlägget

Schibsteds nya annonsverktyg för lokalmarknaden Admarket ingår samarbete med Bolagsdealen

June 27, 2019

Tidigare har endast stora riks- och mediebyråkunder kunnat planera, köpa och följa upp sina marknadsaktiviteter genom ibland dyrbara köp-plattformar för annonsering. Nu möjliggör Schibsted för lokala annonsörer att nå ut till sina kunder i trygga och välkända miljöer som Aftonbladet, Blocket med flera.

Läs hela inlägget

Asendia ingår fraktavtal med Bolagsdealen

June 27, 2019

När Asendia satsar hårt på att nå ut till fashion retail kunden i Sverige så har man ingått samarbete med Bolagsdealen. Vad gör då Asendia som kan hjälpa Bolagsdealens medlemmar?

Läs hela inlägget

Nyheter från digital

Svenska aktieägare dras in i striden mot Apple

2020-08-14

Spotify ger sitt stöd till Epic Games flerfrontskrig mot Apples monopol på betalningar i App Store. Båda bolag har den kinesiska techjätten Tencent som storägare – ett bolag som idag är mäktigast på världens spelmarknad.

Läs hela inlägget →
Svensken byggde ”Klarna-klon” i Spanien – omsätter en kvarts miljard

2020-08-14

Betalbolaget Sequra, som kan beskrivas som en dubbelgångare till Klarna, omsätter i dag 260 miljoner kronor på näthandeln i Spanien. Den svenska grundaren David Bäckström har lyckats säkrat tillväxten utan mängder av riskkapital. ”Strategin har betalat av sig och vi har gått med vinst de senaste tre åren”, säger han.

Läs hela inlägget →
Lägre intäkter, högre vinst för Rovio

2020-08-14

Det finländska mobilspelsbolaget Rovio redovisar ett rörelseresultat på 14,1 miljoner euro (5,3) för det andra kvartalet 2020. Intäkterna i kvartalet blev 69,2 miljoner euro (71,8).

Läs hela inlägget →
Apple kastar ut succéspel – bröt öppet mot betalreglerna

2020-08-13

Apple har kastat ut det populära spelet Fortnite från App Store efter att bolaget bakom spelet infört nya betalmetoder som strider mot Apples regler. Det skriver CNBC.

Läs hela inlägget →
Bitcoinbolag i Boden får rejäl skattesmäll

2020-08-13

Många bitcoinbrytare fick problem efter att kryptohaussen krossats. Problemen hopar sig ytterligare kring Blockbase sedan Skatteverket kräver bolaget på ytterligare 42 miljoner kronor i skatt.

Läs hela inlägget →
Läs mer nyheter på digital.di.se

OM BOLAGSDEALEN.SE

Smarta fraktavtal som gör skillnad.
Bolagsdealen hjälper små och medelstora företag att minska sina kostnader genom att erbjuda smarta fraktavtal som gör skillnad. Genom Bolagsdealen samlar vi flera medlemsbolag under ett och samma tak vilket gör att vi tillsammans räknas som en stor kund. Bolagsdealen har en tydlig inriktning mot bolag och leverantörer inom e-handeln där vi endast väljer ut avtal som garanterat kommer öka marginalen och spara tid för våra medlemmar.

Ansök nu!

Som medlem i Bolagsdealen får du förhandlade fraktavtal och storkundsvillkor inom de områden som gör skillnad för din e-handel.

Kontakta oss

Kontakta oss dygnet runt via vårt kontaktformulär. Vår målsättning är att ge besked inom 24 timmar på vardagar.

E-post: info@bolagsdealen.se
Adress: Husargatan 3, 211 28 Malmö

Kontaktformulär